Job 37 van 128


Report this listing

Solliciteren



Beenhouwer


Functie

Heb je interesse om als slager in een voedingswinkel te werken? En bovenal, heb je een echte passie voor dit vak? Lees dan zeker verder!

Als slager bij onze klant ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, het snijden en de presentatie van een breed scala aan vleesproducten. Je werkt met hoogwaardige ingrediënten en toont je vakmanschap door producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren. Jouw verantwoordelijkheden als slager?

- Voorbereiden en snijden van verschillende soorten vlees volgens de hoogste normen van vakmanschap.

- Zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de toonbanken.

- Klantgericht werken door advies en informatie over de producten te verstrekken.

- Handhaven van de hygiëne- en veiligheidsnormen conform de voorschriften.

Bedrijfsprofiel:

Onze klant is een gerenommeerde slagerij en traiteur, gevestigd in het hart van de stad. Met een rijke geschiedenis van vakmanschap en een toewijding aan kwaliteit, hebben ze een reputatie opgebouwd als een bestemming die geliefd is bij fijnproevers en liefhebbers van vlees. Hun team streeft ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te bieden, bereid met vakmanschap en passie.

Jouw profiel

Wat heb jij ons te bieden?

- Je bent een gediplomeerd slager of bent gelijkwaardig door ervaring.

- Je hebt kennis van de verschillende soorten vleeswaren en hebt ervaring met een snijmachine.

- Je bent klantvriendelijk en gaat daarin in graag een stapje verder.

- Je werkt graag in team, maar kan ook zelfstandig aan de slag.

- Je werkt in een flexibel uurooster, inclusief in het weekend. Doorgaans wordt er rond 7u gestart.

Voor de functie van slager bieden wij: - Een voltijds interimcontract (38 uur per week) met werktijden tussen 7.00 uur en 16.00 uur. - Een stimulerende en dynamische werkomgeving binnen een gerenommeerd bedrijf. - Mogelijkheden voor groei en professionele ontwikkeling. - Een competitief salaris, afgestemd op ervaring en vaardigheden. Het startsalaris bedraagt €2200 bruto per maand. - Aantrekkelijke voordelen, waaronder maaltijdcheques van €8 per dag en personeelskorting.

  • Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
    Ze in de toonbank plaatsen
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Lam
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Wild, exotisch vlees, ...
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Konijn
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Rund
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Paard
  • Producten verkopen
  • Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
  • Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • Een soort product bereiden: Rode orgaanvleesproducten (lever, niertjes, tong, hersentjes, ...)
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Een soort product bereiden: Producten van de grill
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
  • Een soort product bereiden: Witte orgaanvleesproducten (poten, oren, kalfskop, ...)
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Schaap
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Varken
  • Een soort product bereiden: Gedroogd, gekookt of gebraden vlees
  • Volledige dieren, karkassen, stukken uitkiezen bij een producent of tussenpersoon
    De aankoopvoorwaarden bepalen
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Kalf
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Gevogelte
  • Dieren (gevogelte, konijnen, wild, ...) leegmaken en schoonmaken
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
  • Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
    Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Slagerijspecialiteiten (stukken gevuld vlees, gemarineerd vlees, brochettes, worsten, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

Voor de functie van slager bieden wij:

- Een voltijds interimcontract (38 uur per week) met werktijden tussen 7.00 uur en 16.00 uur.

- Een stimulerende en dynamische werkomgeving binnen een gerenommeerd bedrijf.

- Mogelijkheden voor groei en professionele ontwikkeling.

- Een competitief salaris, afgestemd op ervaring en vaardigheden. Het startsalaris bedraagt €2200 bruto per maand.

- Aantrekkelijke voordelen, waaronder maaltijdcheques van €8 per dag en personeelskorting.

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht